Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KERKOJ TE PUNESOHEM SI SHOFER

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Kerkoj, Sherbim taxi
Kerkoj te punesohem si shofer
Përshkrim

Kam banuar dhe punuar ne Gjermani. Jam me eksperience pune, serioz dhe korrekt. Kerkoj te punesohem ne familje ose biznes, Tirane


Botuar më 16/08/2019

Telefon