Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KERKOHET SANITARE PER PASTRIMIN E NJE APARTAMENTI DUBLEX,

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Kerkoj, Pastrim ambjentesh
Kerkohet sanitare per pastrimin e nje apartamenti dublex,
Përshkrim

Puna 4 dite ne jave, Te jete e shkathet, me pervoje dhe korrekte ne pune., Tek dera e kopeshti Botanik. Preferohet me banim rreth zones.


Botuar më 19/03/2019

Telefon