Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KERKOHET PUNONJESE SHTEPIE,

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Kerkoj, Punetore shtepie
Kerkohet punonjese shtepie,
Përshkrim

Te jete me eksperience pune dhe korrekte ne pune. Mosha 30-40 vjeç, Rr. “5 Maji”, mbrapa ish Fabrikes se Ajkes


Botuar më 13/01/2021

Telefon
)