Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KERKOHET NJE ZONJE PER KUJDESIN E NJE TE MOSHUARI NE GJENDJE TE MIRE SHENDETESORE.

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Kerkoj, Kujdestare
Kerkohet nje zonje per kujdesin e nje te moshuari ne gjendje te mire shendetesore.
Përshkrim

Te jete korrekte dhe e kujdesshme. Zonjes i ofrohet edhe strehimi. Pagese e kenaqshme., Sauk. Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:


Botuar më 28/07/2021

Telefon
)