Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KERKOHET NJE GRUA RRETH MOSHES 40-50 VJEÇE

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Ofroj, Baby sitter
Kerkohet nje grua rreth moshes 40-50 vjeçe
Përshkrim

Qe tju flase dhe mesoje anglisht 2 femijeve 5 vjeçarë të nje çifti shqiptar me banim ne Hollande. Pagesa teper e kenaqeshme. Udhetimet, ushqimi, fjetja dhe gjithçka tjeter e paguar, Per me shume informacione ju lutem kontaktoni ne e-mail:


Botuar më 13/06/2019

Telefon
Email