Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

JEMI GRUP PUNE ME EKSPERIENCE SHUME VJECARE NE: PUNIME GIPSI, BOJE, RREGULLIM, ARREDIM, SISTEMIM TE BAHÇES, ETJ.

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Ofroj, Sherbime ne fushen e ndertimit/shtrim pllakash/punime gipsi/lyerje etj.
Jemi grup pune me eksperience shume vjecare ne: punime gipsi, boje, rregullim, arredim, sistemim te bahçes, etj.
Përshkrim

Ofrojme punime me cilesi te larte ndertimi dhe korrektesi ne pune. Ide kreative nga Arkitektet tane si dhe shume punime te tjera ne vila, lulishte, etj., Ofrojme korrektesi ne pune dhe cmime konkuruese ne treg!


Botuar më 26/11/2020

Telefon
)