Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

POSTIER Posta Avari Kerkon te zgjeroje stafin e saj në pozicionet postier/motorrist! Kërkon të punësojë

Paga: 35.000+ bakshishe |

1.kushte shume te mira pune!2.mjete te nevojshme per pune .3. puna me kohe te plote me pushim dreke mes 4-oreve.4. e diela pushim!

Botuar më 18/06/2021
35.000+ bakshishe

AGJENT Kerkohen Agjent Tregtar në te gjitha qytetet e Shqipërisë.

Paga: i kalon standartet e pritshmërisë |

-Aftësi të mira komunikimi.-Ambicioz.-Mosha 20-55 vjeç.-Arsimi i mesem, i larti përben avantazh.-Preferohet puna në çift.-Kusht: Aplikantet duhet të kene makinë përsonale.Dergoni të dhenat tuaja në WhatsApp në nr.:+355686476479 dhe ju telefonojmë për intervist pune, pasi të jetë bërë përzgjedhja.

Botuar më 18/06/2021
i kalon standartet e pritshmërisë

PUNONJES Kerkohen Punonjes shitjesh ne terren

Paga: mbi nivelin e tregut |

Kusht: Te kene makine personaleKushte shume te mira pune, plus bonuse ne cdo shitje-Kusht: Aplikantet duhet të kene makinë përsonale.Dergoni të dhenat tuaja në WhatsApp në nr.:+355686476479 dhe ju telefonojmë për intervist pune, pasi të jetë bërë përzgjedhja.

Botuar më 18/06/2021
mbi nivelin e tregut

KOORDINATORE Kerkohen

Paga: i kalon standartet e pritshmërisë |

Me eksperience ne fushen e shitjeve.Etike ne pune, aftesi bashkepunuese dhe komunikuese.-Kusht: Aplikantet duhet të kene makinë përsonale.Dergoni të dhenat tuaja në WhatsApp në nr.:+355686476479 dhe ju telefonojmë për intervist pune, pasi të jetë bërë përzgjedhja.

Botuar më 18/06/2021
i kalon standartet e pritshmërisë

JURIST/E ZYRA E PËRMBARIMIT PRIVAT EPSA SHPK Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Të ketë përfunduar arsimin e lartë, në drejtësi· Të ketë eksperience minimum 1 -3 vjecare.Të njohë legjislacionin, preferohet te kete eksperience ne legjislacion e permbarimit.Te kete njohuri të mira të gjuhës angleze.Te kete njohuri të mira të programeve kompjuterike/paketa microsoft office etj.Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe organizuese.Të jetë i komunikueshëm dhe i organizuar, ndershmëri, korrektesi dhe integritet. Te jete ibesueshëm, etikë dhe diskretë. Aftësi të mira organizative dhe pune në grup., lutemi paraprakisht të interesuarit të dërgojnë cv-në në adresën e email-it:, Adresa: Tirane

Botuar më 17/06/2021
e kenaqshme

PUNONJES Dyqan Lulesh Qtu, Teg dhe Tirane Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per mirembajtje ne dyqan lulesh. Te kene mbaruar shkollen e mesme. Mosha jo me shume se 35 vjeç. Do te trajnohet ne mirembajtjen (Bime Lule) per disa dite. Telefonatat cdo dite prej ores 9.00-11.00

Botuar më 16/06/2021
e kenaqshme

SHITESE Dyqan Lulesh Qtu, Teg dhe Tirane Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per mirembajtje ne dyqan lulesh. Te kene mbaruar shkollen e mesme. Do te trajnohet ne mirembajtjen (Bime Lule) per disa dite. Telefonatat cdo dite prej ores 9.00-11.00

Botuar më 16/06/2021
e kenaqshme

PUNETORE KOPESHT PRIVAT Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, punetore per ne kopesht, Adresa: Komuna e parisit, Tiranë

Botuar më 14/06/2021
e kenaqshme

EDUKATORE KOPESHT PRIVAT Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me arsim perkates dhe me eksperience pune, Adresa: Komuna e parisit, Tiranë

Botuar më 14/06/2021
e kenaqshme
)