Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Konsulent/e shitjeje

PUNË!!! Në kuadër të hapjes së filialit të ri kërkohen

Kërkon të punësojë

Kriteret

për tu përgatitursi manaxhere/ë marketingu, menaxhere/ë i burimeve njerezore dhe manxhere/ë tëkompanisë sonë.Mosha 19-45 vjecAplikantët duhet të jenë ambiciozë, energjik dhe të komunikueshëm.Të kenë përfunduar arsimin e mesëm.Pagë bazë 30 000, 40 000 (përshirë siguaracionet).Më të suksesshmit startojnë me 500 euro bonus.Për të rezervuar intervistën kontaktoni në : 0672020905 / 0676656656

Kontakte

Rruga Sami Frashëri, Godina nr.32
idgalbania@yahoo.com
Email

Botuar më 12/08/2019