Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Saldator

Kompania e sinjalistikes SI.Si-Al

Kërkon të punësojë

Kriteret

Per punime me argon dhe elektrogjen. Paga 40.000 leke. E-mail: redi.hylviu@yahoo.com

Kontakte

Rruga sekondare, autostrada Tirane Durres, km 2

Botuar më 19/08/2019