Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

AGJENT SHITJESH DIREKTE / HORECA Preseller/HORECA Kompani Distribucioni Verash Kërkon të punësojë

Paga: Page baze+ komisionet me te larta ne treg |

Te kene 2 vite eksperience pune, ne distribucion produktesh (pije/ushqimore).

Botuar më 27/02/2020
Page baze+ komisionet me te larta ne treg

ASISTENTE BIZNESI Agrimatco Albania Shpk Pjesë e Agrimatco Group, operon në fushën e input-eve bujqësore në tregun Shqipëtar që prej vitit 2010 dhe ka si aktivitet kryesor import-eksport të materialeve bujqësore (plehëra kimike dhe organike, fara, pestici

Paga: e kenaqshme |

Asistente Biznesi/Zyre Full-Time! Kërkesat bazë:1. Diplomë Bachelor/ Master në Ekonomi ose Agrobiznes.2. Njohuri shume të mira të gjuhës angleze.3. Aftësi shumë të mira në përdorimin e kompjuterit.4. Fleksibilitet për punë brenda dhe jashtë zyre.Kërkesa preferenciale:1. Leje Drejtimi Automjeti.2. Eksperiencë në marketing dhe kontabilitet.Pergjegjësitë/Angazhimet1. Asistente biznesi/zyre (organizim eventesh, pritje, korrespondenca me jashte dhe brenda vendit, mardhënie me institucione/kompani vendase e te huaja, asistencë në kontabilitet, përgatitje fushatash marketingu, etj).Përfitimet nga punësimi:1. Pagesë e kënaqshme.2. Punë fleksibël dhe me variacion.3. Punësim full-time me përfitim të plotë të kontributeve dhe pushimeve sipas legjislacionit në fuqi.4. Punë në ambiente komode.Aplikimi:Kandidaturat që përmbushin kërkesat bazë janë të lutur të dërgojnë brenda datës 15.02.2020 CV-të e tyre, në adresën e postës elektronike:, Adresa: Kompleksi Malejzian, kthesa e Kamzes, Kashar-Tirane.

Botuar më 27/02/2020
e kenaqshme

INSTRUKTOR/E WHITE DREAM HOTEL HAP FUSHATEN E PRANIMIT NE STAF PER:

Paga: e kenaqshme |

Palestre dhe Aerobie ne White Dream Fitness&Pool. Detyrat dhe Pergjegjesite1. Demostron se si duhet të bëhen ushtrimet, të flas në mënyrë pozitive dhe të jetëmotivues/e.2. Tregon mënyrën e duhur për të përdorur pajisjet e palestrës.3. Mban të gjitha pajisjet në kushte të mira pune.4. Monitoron keqpërdorimin e pajisjeve.5. Siguron që palestra është e pastër dhe pa rreziqe shëndetësore dhe të sigurisë.6. Sistemon ambjentin në perfundim te turnit.7. Tregon korrektesi dhe disipline ne pune.Kualifikimet dhe Kërkesat1. Të kete minimum 3 vite qe ushtron kete profesion.2. Të jetë e disponueshme për të punuar mbasdite në orarin 14:00-21.003. Të jetë 24-35 vjeçPersonat e interesuar mund të dergojne CV me foto ne: info@whitedreamhotel.com, dhe te kontaktojnë në numrin e telefonit:

Botuar më 27/02/2020
e kenaqshme

BABY SITTER KERKOHET

Paga: . |

Mosha 23-30 vjec te kujdeset per dy femije 6.5 vjec dhe 9 vjec. Orari cdo dite nga e hena ne te premte nga ora 15.00 deri 18.00, Personi duhet te jete ne dispozicion edhe per orare gjate nates dhe fundjaves, Adresa: Tek vilat , 1 kilometer mbapa TEG, Tiranë

Botuar më 25/02/2020
.

INXHINIER MEKANIK Kerkohet

Paga: e kenaqshme |

Kushte pune te mira, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar më 25/02/2020
e kenaqshme

ARKITEKTE Fatini Design Kërkon të punësojë

Paga: e krahasuar me vendet Europiane |

(F). * Te dije programin sketchup. * Me eksperience pune ne fushen e Mobilerise dhe dizenjimit te brendshem. * Puna 6 ore ne dite. * Te interesuarit te dergojne CV ne: info@fatini-design.com.alo, Adresa: Tek Casa Italia, kati I

Botuar më 25/02/2020
e krahasuar me vendet Europiane

AGJENT SHITJESH KERKOHET

Paga: e kenaqshme |

Per produkte kozmetike ne Farmaci. Kandidatet me eksperience pune perbejne avantazh.Te interesuarat te dergojne CV me foto ne Emailin, Adresa: Te interesuarit te dergojme cv me foto ne:

Botuar më 24/02/2020
e kenaqshme

LAVAZHIER Lavazh Kerkon te punesoje: 2 Kërkon të punësojë

Paga: 30.000 leke ne muaj ose 30% e xhiros sipas deshires |

Adresa: Tek Spitali Hygea, kthesa e Kamzes

Botuar më 23/02/2020
30.000 leke ne muaj ose 30% e xhiros sipas deshires

MAGAZINIER Intex Courier Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

/ Nd/Magaziner (nje person qe ti bej te dyja pozicionet). Te jete i afte te perballoj situatat nen presion. Te kete njohuri rreth Paketes office. Njohje shume te mira te kompjuterit. Mosha 20-30 vjec/e. Paga dhe orari te favorshme. Dergoni cv ne email, Adresa: Rruga. "Aleksandri i Madh", Komplesi Molla Astir, Tirane

Botuar më 21/02/2020
e kenaqshme

AGJENT SHITJESH DIREKTE / HORECA WINELAND shpkKompani Distribucioni Verash Kërkon të punësojë

Paga: Paga+ komisionet me te larta ne treg |

Te kene 2 vite eksperience pune ne distribucion produktesh (pije/ushqimore).Te interesuarit te dergojne CV ne E-mail:

Botuar më 21/02/2020
Paga+ komisionet me te larta ne treg
)