Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHPERNDARES PICASH

Neri Caffee

Kërkon të punësojë

Kriteret

Me motorrin e picerise. Paga dhe kushte pune te mira

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Brenda Qendres Concord Center

Botuar më 07/10/2019

)