Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Bar Orio Kërkon të punësojë Ndihmes banakiere

Paga e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Prane Oxhakut, Tek Profarma

Botuar më 14/08/2019

Bar Orio Kërkon të punësojë Kamarier

Paga shume e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Prane Oxhakut, Tek Profarma

Botuar më 14/08/2019

Orio Bar Kërkon të punësojë Picier

Paga shume e kenaqshme dhe kushte te mira pune. Me eksperience pune, Adresa: Prane Ox...

Botuar më 14/08/2019

BAR-KAFE Kamarier

Paga: e kenaqshme+siguracione |

Me ose pa eksperience pune, Tiranë, Adresa: Qyteti Studenti

Botuar më 21/08/2019
e kenaqshme+siguracione

RESTORANT NE BLLOK Kërkon të punësojë Kamarier

Te ineteresuarit te kontaktojne nga ora 8.00-17.00, Adresa: Ish Blloku

Botuar më 21/08/2019

Artisti Longe Kërkon të punësojë Sanitare

Paga shume e kenaqshme, kushte te mira pune. Te interesuarat te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë, Adresa: Tek Oxhaku

Botuar më 21/08/2019

Artisti Longe Kërkon të punësojë Ndihmes banakiere

Paga shume e kenaqshme, kushte te mira pune. Te interesuarat te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë, Adresa: Tek Oxhaku

Botuar më 21/08/2019

Artisti Longe Kërkon të punësojë Kamarier

Paga shume e kenaqshme, kushte te mira pune. Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë, Adresa: Tek Oxhaku

Botuar më 21/08/2019

Fast Food FRIENDS Punonjes fast-foodi

Page e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Tek Inxhinieria e ndertimit, perballe konvikteve

Botuar më 21/08/2019

Proper Pizza Kërkon të punësojë Motorrist

Per qytetin e Durresit. Te interesuarit te kontaktojne:

Botuar më 21/08/2019

Kreperia PNL Kërkon të punësojë Shperndares

(Motorrist), me motorrin e tij, me ose pa ekspeience pune, Tiranë, Adresa: Rr. Sami Frasheri, peballe gjimnazit Petro Nini Luarasi

Botuar më 20/08/2019

UNION BAR Kerkon te punesoje Kamarier / Kamariere

/ Kamariere. Me eksperience pune, puna me turne. Paga e kenaqshme me siguracione, Tiranë, Adresa: Unaza e re, Rruga Mikel Maruli

Botuar më 20/08/2019

Restorant italian Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune. Full time. Te interesuarit luten te kontaktojne ne:, Adresa: Don Bosko

Botuar më 20/08/2019