Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Bar First Kërkon të punësojë Pastruese

Paga: e kenaqshme |

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Blv. "Gjergj Fishta", rr. "Nikolla Jorga", prane ish Ekspozites

Botuar më 23/07/2019
e kenaqshme

Bar Rinia Kërkon të punësojë Banakier/e

Kontrata: Kohe e plote |

Eksperience: 1 vit - 2 vjet, Tiranë, Adresa: Ngjitur me F.Ekonomik

Botuar më 23/07/2019

Fast Food Zero51 Kërkon të punësojë Banakier/e

Me orar te plote, me eksperience pune ,, Adresa: Piazza, Mbrapa muzeut

Botuar më 22/07/2019

DIFI CLUB Kërkon të punësojë Punonjese

-Vajza per shitjen e luleve. Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar., Adresa: Sarande

Botuar më 22/07/2019

DIFI CLUB Kërkon të punësojë Ndihmes banakiere

Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar., Adresa: Sarande

Botuar më 22/07/2019

DIFI CLUB Kërkon të punësojë Mikpritese

/Hostess. Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar., Adresa: Sarande

Botuar më 22/07/2019

DIFI CLUB Kërkon të punësojë Kamariere

Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar., Adresa: Sarande

Botuar më 22/07/2019

4 ELEMENTS CLUB Tirane Kërkon të punësojë Ndihmes banakiere

Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar, Adresa: Rr. Barrikadave, tek ish kinema 17 Nentori

Botuar më 22/07/2019

4 ELEMENTS CLUB Tirane Kërkon të punësojë Mikpritese

/Hostess. Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar, Adresa: Rr. Barrikadave, tek ish kinema 17 Nentori

Botuar më 22/07/2019

4 ELEMENTS CLUB Tirane Kërkon të punësojë Kamariere

Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar, Adresa: Rr. Barrikadave, tek ish kinema 17 Nentori

Botuar më 22/07/2019