Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KAMARIERE

BAR KAFE SHKODRA - ULQIN (ambjent familjar)

Kërkon të punësojë

Kriteret

Gjuha e huaj nuk eshte e domsdoshmeTe jete e shkathet dhe te kete deshire per te punuar

Detyrat dhe Pagesa

Shume e kenaqshme
Ofrohet ushqim, strehim nga biznesi

Kontakte

Mal i Zi, Ulqin

Botuar më 18/10/2020

)