Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

TWIST BAR Kërkon të punësojë Sanitare

Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Blv. “Zogu I”, prane stacioni te trenit.

Botuar me 06/11/2018

Bar Pasticeri Vittoria Kërkon të punësojë Pastruese

Tiranë, Adresa: Bulevardi Gjergj Fishta prane Gjykates se rrethit

Botuar me 12/11/2018

Destil Hostel Tirana Kërkon të punësojë Kamarier/e

Te kete eksperience pune. Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte te mira pune., Adresa: Rr. “Elbasanit”, perballe Drejtorise se Higjenes.

Botuar me 12/11/2018

Destil Hostel Tirana Kërkon të punësojë Sanitare

Me eksperience pune. Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte te mira pune., Adresa: Rr. “Elbasanit”, perballe Drejtorise se Higjenes.

Botuar me 12/11/2018

Destil Hostel Tirana Kërkon të punësojë Banakier/e

Te kete eksperience pune. Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte te mira pune., Adresa: Rr. “Elbasanit”, perballe Drejtorise se Higjenes.

Botuar me 12/11/2018

La Passion Du Vin Kërkon të punësojë Banakiere

Me eksperience pune. Mosha 20-40 vjec, Tiranë, Adresa: Rr. Sulejman Delvina, perballe me posten nr 8

Botuar me 12/11/2018

La Passion Du Vin Kërkon të punësojë Pr

F/M. Me eksperience pune, paga e kenaqshme. Mosha 25-40 vjec, Tiranë, Adresa: Rr. Sulejman Delvina, perballe me posten nr 8

Botuar me 12/11/2018