Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

BANAKIER/E PORTA BAR Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Ali Demi, Rruga Elbasanit dhe Blloku Gintash 1, Laprake

Botuar më 19/02/2020
E kenaqshme

KAMARIER/E PORTA BAR Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Ali Demi, Rruga Elbasanit dhe Blloku Gintash 1, Laprake

Botuar më 19/02/2020
E kenaqshme

BANAKIERE KING'S BAR-LOUNGE Kërkon të punësojë

Paga: Page e kenaqshme |

2 persona, kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Ish fusha e aviacionit, Tiranë

Botuar më 27/02/2020
Page e kenaqshme

KAMARIER/E KING'S BAR-LOUNGE Kërkon të punësojë

Paga: Page e kenaqshme |

Kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Ish fusha e aviacionit, Tiranë

Botuar më 27/02/2020
Page e kenaqshme

SANITARE KING'S BAR-LOUNGE Kërkon të punësojë

Paga: Page e kenaqshme |

Kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Ish fusha e aviacionit, Tiranë

Botuar më 27/02/2020
Page e kenaqshme

KAMARIER/E Bar kaffe Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te kete eksperience pune, Adresa: rruga : Bill Klinton, Tiranë

Botuar më 26/02/2020
e kenaqshme

BANAKIER/E Biss Caffe Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Afer shkolles Edih Durham, kontakt:, Tiranë

Botuar më 26/02/2020
e kenaqshme

KAMARIER/E Biss Caffe Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Afer shkolles Edih Durham, kontakt:, Tiranë

Botuar më 26/02/2020
e kenaqshme

SANITARE ALAR FOOD & SERVICE Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme + sigurime |

Turni i pare 06.00-14.00 dhe turni i dyte 14.00-22.00, te kete aftesi komunikimi dhe organizimi me stafin, Adresa: Tek spita Hygea, Tiranë

Botuar më 26/02/2020
Paga e kenaqshme + sigurime

PASTRUESE Bar- Lounge Ne Bllok Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E kenaqshme |

Miremban ambientin e bar, restorant, lounge, te interesuarit te kontaktojne 0699992000, Tiranë

Botuar më 26/02/2020
E kenaqshme

KAMARIER Bar Kafe Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Mosha 20-35 vjeç. Puna me turne, Adresa: Bulevardi Zogu pare, tek ish Zeri Popullit

Botuar më 26/02/2020
e kenaqshme

KAMARIER Bar Dubai Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Tek "21 Dhjetori", perballe Inxhinierise

Botuar më 26/02/2020
e kenaqshme
)