Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Artisti Longe Kërkon të punësojë Banakier/e

Paga e kenaqshme, me eksperience pune, Tiranë, Adresa: Tek Oxhaku

Botuar më 13/12/2018

Bar-Kreperi MILKY Kërkon të punësojë Kamariere

Me eksperience pune. Mosha 20-30 vjec. Paga e kenaqshme. Te kene njohuri te gjuhes angleze. Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë, Adresa: Rr. Pjeter Bogdani, perballe me Telekomin, ngjitur me Loli Pop

Botuar më 13/12/2018

Bar-Kreperi MILKY Kërkon të punësojë Krepier/e

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme. Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë, Adresa: Rr. Pjeter Bogdani, perballe me Telekomin, ngjitur me Loli Pop

Botuar më 13/12/2018

BAR 83 Kërkon të punësojë Kamarier/e bari

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 17.000 Leke |

Me eksperience pune, Tiranë, Adresa: Prane Coloseo 2, Gjimnazi Petro Nini Luarasi

Botuar më 13/12/2018
Paga: 17.000 Leke

CHILLI SNACK BAR Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperince pune, paga e kenaqshme + siguracion, puna me turne, Tiranë, Adresa: Pas universitetit Europian

Botuar më 12/12/2018

ME MU Kërkon të punësojë Banakiere

Mosha 25-35 vjecare. Te kete eksperience te konsiderueshme ne kete fushe duke njohur produktet dhe nenproduktet e kafes etj. Puna me kohe te plote, me turne. Pagesa e kenaqshme ( perfshire siguracionin). Lokal i sapo hapur ne Bulevardin e Ri, ( ish st.Trenit)

Botuar më 12/12/2018

Zgara tek pazari Kërkon të punësojë Sallatiere

/ Pjatalarese. Puna me 2 turne paga 30.000leke + sig orari 08.00-16.00 dhe 16.00-24.30. Turni dyte sigurohet, transporti brenda unazes, Adresa: Sheshi Avni Rustemi, te Pazari ri

Botuar më 12/12/2018

LOUNGE BAR 24H Kërkon të punësojë Banakiere

Me eksperience pune. Puna turni II dhe i III, Tiranë, Adresa: Rruga "Don Bosko"

Botuar më 12/12/2018

LOUNGE BAR 24H Kërkon të punësojë Menaxhere

(FEMER) Me eksperience pune, Tiranë, Adresa: Rruga "Don Bosko"

Botuar më 12/12/2018