Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNETORE

Pastrim Kimik Alfa

Kërkon të punësojë

Kriteret

Me ose pa eksperience pune, paga 30.000 lek + sigurimet.

Detyrat dhe Pagesa

30000 LEKE

Kontakte

Komuna e Parisit Perballe BKT

Botuar më 10/10/2019

)