Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNONJESE LAVANTERIE OFERTA PUNE - GREEN CLEANING Kërkon të punësojë

Paga: ne varesi te eksperiences |

Punonjese per lavanteri., me ose pa eksperience pune, kushte te mira pune, Adresa: Kompleksi Kontakt, ish klubi Partizani, Tiranë

Botuar më 30/06/2022
ne varesi te eksperiences

PUNONJESE Njoftime pune - OLEA RESIDENCE & GREEN COAST Kërkon të punësojë

Paga: 60.000 leke me mundesi rritje |

Nje zonje per kujdesjen e ambjenteve brenda dhe jashte (mundesi dhe per punesim CIFT), sigurohet fjetja dhe punesim me afat te gjate, Adresa: Dhermi, Vlorë

Botuar më 30/06/2022
60.000 leke me mundesi rritje

SPECIALIST MARKETINGU By Best Duty Free Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Pagesa komunikohet ne interviste! |

Arsimi: i larte, Gjuhet e huaja: anglisht, Programet kompjuterike: adobe illustrator - adobe photoshop - analytics - art design - configuration - microsoft excel - microsoft office - microsoft publisher - microsoft word - web page design, KRITERET:- Kene eksperience te meparshme ne fushen e Social Media.- Të ketë mbaruar arsimin e lartë në degën Marketing.- Kene njohuri baze ne perdorimin e programeve baze kompjuterike si: Word, Excel, Wordpress, photoshop, CANVA etj.- Zotërojë gjuhën angleze në nivel mjaft të mirë, një gjuhë e dytë përbën avantazh.- Te jene te perditesuar dhe te kene informacion per rrjetet sociale si: facebook, instagram, twitter, linkedin dhe Website.- Te jene te kujdesshem, te tregojne etike profesionale, te pergjegjshem, komunikues, fleksibel ndaj orarit dhe bashkepunues., me eksperience pune, mbi 23 vjec/e, te interesuarit mund te dergojne cv e tyre me foto ne adresen e e-mailit:[email protected], Adresa: Rruga Sami Frasheri Metropol, Tiranë

Botuar më 29/06/2022
Pagesa komunikohet ne interviste!

CONSULENTI DIGITAL MARKETING By Best Duty Free Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 75.000 |

Arsimi: master niv.1 - i larte, Gjuhet e huaja: anglisht - italisht, Programet kompjuterike: backup management - c++ - graphic design - microsoft excel - software - word processing, Organizim i website, krijimi i banerave dhe imazheve plotesuese te website. Monitorimi dhe analizimi i performances se website. Kerkim dhe raportim i statistikave te performances. Zhvillimi ne fusha te marketingut dixhital per promovimin e brande-ve. Koherence me trendet e fundit te digital marketing. Menaxhimi i korrespondences se marketingut. Komunikimi me klientet dhe afrimi i partnereve marketues., me eksperience pune, 25-45 vjec/e, - te jene te kujdesshem, te tregojne etike profesionale, te pergjegjshem, komunikues, fleksibel ndaj orarit dhe bashkepunues., te interesuarit mund te dergojne cv e tyre me foto ne adresen e e-mailit:[email protected], Adresa: Rruga Sami Frasheri Metropol, Tiranë

Botuar më 29/06/2022
75000

EKONOMISTE VENDE TE LIRA PUNE - FURRE BUKE PASTICERI ELINIKON Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Te kete mbaruar studimet e larta.Te kete njohuri te mira te paketes fiskale.Njohje shuma te mira te programit Financa 5 dhe paketes excel., te kete mbi 1 vit eksperience pune., ofrohet ambjent komod dhe kushte pune te mira pune, te interesuarit te telefonojne ne nr. e kontaktit(orari i telefonatave 09:00-15:00), ose ne adresen e email-it;, Adresa: Komuna e Parisit, Tiranë

Botuar më 29/06/2022
shume e kenaqshme

MAGAZINIER VENDE TE LIRA PUNE - FURRE BUKE PASTICERI ELINIKON Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Orari i punes 3 me 11, me ose pa eksperience pune, ofrohet ambjent komod dhe kushte pune te mira pune, te interesuarit te telefonojne ne nr. e kontaktit(orari i telefonatave 09:00-15:00), ose ne adresen e email-it;, Adresa: Komuna e Parisit, Tiranë

Botuar më 29/06/2022
shume e kenaqshme

BUSINESS DEVELOPMENT-LOYALTY PROGRAM Gjej pune - Profesionisti Recruitment Agency we are looking for a Business Development – LOYALTY PROGRAM Manager

Paga: • Fixed salary plus a performance-related bonus, depending on your performance. |

Gjuhet e huaja: • proficient in albanian and very good command of the english and italian languages (written and spoken). knowledge of any other language would be an asset;, Master’s Degree, preferred in Marketing and/or Communication.Work Experience: 5+ years working experience in sales management and at least 2+ of experience in conceiving, developing, or executing customer loyalty programs.• Strong leadership abilities and experience in managing cross-functional work relationships.• Strong experience with consumer-driven tactics will be a plus.• Highly organized, with the ability to combine strategic direction with hands-on tactical execution.• Strong multitasking and prioritizing skills.• Strong analytical skills and experience in project management• Up to date with the latest trends and developments in technology, especially in terms of communication, loyalty marketing, and publicity.• Strong organizational and administrative skills• Very strong communication, analytical and interpersonal skills (written and verbal)• Can-do attitude with an entrepreneurial spirit• Ability to multitask while maintaining a strategic focus• Well versed in current marketing and mobile best practices• Outgoing, proactive, and team player• Customer Oriented• Results driven• Demonstrated problem-solving skills with business results• Demonstrated ability of responsible decision-making• 6+ years in partnership management, marketing, project management, direct marketing, advertising, direct response, sales management, or loyalty marketing.• Experience in modeling and analyzing various KPIs.• Excellent project management skills., • manages the loyalty program platform to create a different competitive advantage in the albanian market; coordinates b2b and b2c relationships and develops each day more while managing the loyalty program platform as the only multi-brand scheme in the albanian market including more than 100 companies.• evaluates program performance and investigates opportunities to recommend promotions and strategies that drive program positive performance and member engagement (e.g., roi, new member acquisition and activation goals, increased frequency, etc.)• manages all day-to-day activities associated with the overall success and growth of the loyalty program.• develops and manages the external marketing plans that support program growth including new member acquisition and existing member engagement optimization.• works collaboratively with marketing, finance, and other loyalty development counterparts to forecast, manage and analyze program performance metrics and to report on activities.• collaborates with the internal marketing teams by assisting with and providing strategy, direction, and input towards the development of campaigns that support the loyalty program growth.• proactively problem solves and enhances the user experience.• manages team responsibilities for the development and execution of our customer contact strategy.• analyzes each customer’s data of currently 57k consumers and creates personalized campaigns towards them based on their needs., • the chance to actively shape our success and to grow with your tasks and responsibilities.• a company culture that is professional, busy, and friendly., to apply for this position, please submit your cv before 10.04.2022 through the email address:, Tiranë

Botuar më 29/06/2022
• Fixed salary plus a performance-related bonus, depending on your performance.

PUNONJES Njoftime pune - PRODHIM REKLAMASH "LICI" OFRON VEND PUNE PER:

Paga: Ofrojme paga te larta |

Preferohet te kene njohuri ne kete profil pune. Kushte shume te mira pune

Botuar më 29/06/2022
Ofrojme paga te larta

PUNONJES PASTRIMI VENDE TE LIRA PUNE - Albpastrim Kërkon të punësojë

Paga: Paga neto 52.000 lekë + Bonuse |

Të ketë përfunduar arsimin e mesëm.Të jetë i përgjegjshëm dhe korrekt në punë., preferohen meshkuj me ose pa eksperiencë pune., pastrimi i ambjenteve të përcaktuara nga përgjegjësi.pasjisja me të gjitha mjetet e punës.pajisja me maskat mbrojtëse.zbatimi i proçedurave të konsumit të detergjentëve.zbatimi i rradhës së punës.përfundimi i punës në kohë.raportimi tek përgjegjësi për detyrat e lëna.kryen detyra të tjera që i ngarkohen nga përgjegjësi., siguracione dhe leje vjetore. kontratë pune, personat e interesuar mund të kontaktojnë në adresat e mëposhtme, Tiranë

Botuar më 28/06/2022
Paga neto 52.000 lekë + Bonuse

TEKNIK VENDE TE LIRA PUNE - Albpastrim kerkon te punesoje: TEKNIK DDD

Paga: e kenaqshme |

Kryen me pergjegjshmeri dhe korrektesi dezinfektimet ne objekte te ndryshme sipas kerkesavekontrollon produktet e ddd para perfundimit te produkteve kontakton me zyren per porosi se cfare i duhet ne meyre qe qe te procedoje me porosi..ruan te gjitha kontaktet e klienteve ne objektet ku kryen sherbiminben plan ditor, javor, mujor per takimet & sherbimet e kryera .bashkepunon me drejtuesin teknik dhe pergjegjesin e magazines per solucionet dhe materialet qe i duhen per te kryer sherbimin e dddpas cdo sherbimi duhet te lere certifikaten e sherbimit dhe raportin e kontrollit, personat e interesuar mund të kontaktojnë në adresat e mëposhtme, Tiranë

Botuar më 28/06/2022
e kenaqshme
)