Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

MENAXHER/E MARKETINGU

Kompani Private

Kërkon të punësojë

Detyrat dhe Pagesa

* KOMPANIA JONE OFRON PAGE BAZE + PERQINDJE (%)

Kontakte

Per me teper lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 26/03/2020

)