Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

AGJENT SHITJESH KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: baze + %, shume e kenaqshme |

Dere me dere, per Tiranen dhe rrethet, me patente B dhe C, CHAP. Prioritet kane perso...

Botuar më 17/10/2019
baze + %, shume e kenaqshme

MENAXHER MARKETINGU Shoqeria Coffee Club shpk Lavazza Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

DHE SHITJESH ndihmon në planifikimin dhe zhvillimin e strategjive të shitjes dhe marketingut, menaxhimin e marrëdhënieve me klientin, hartim kontratash si dhe bashkëpunimin me strukturat vartëse për realizimin e shitjeve. DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË* Të krijojë dhe propozojë te bordi strategjik strategji marketingu. * Hartimin e fushatave sezonale për rritjen e shitjeve. * Njohja e realitetit shqiptar me qëllim përshtatjen e strategjive dhe fushatave të marketing. * Të krijojë mardhënie bashkëpunimi. * Të ketë njohuri në DIGITAL MARKETING. * Hartimi i buxhetit vjetor të marketingut, ndjekja dhe realizimit të tij. * Drejton grupin në realizimin e objektivave. * Përfaqësimi i kompanise në evente dhe media të ndryshme. * Manaxhimi i kanaleve sociale të medias së kompanise. * Përgatit analiza të tregut, të konkurrencës, të ?mimeve, të kënaqësisë së klientit, të elementeve plotesues etj. Vajza te moshes 20 - 35 vjec. Dergoni CV ne: coffeeclubtr@yahoo.com

Botuar më 18/10/2019
e kenaqshme

DREJTUES SEKTORI Shoqeria Coffee Club shpk Lavazza Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

SEKTORI (SHPËRNDARJE). Kandidati/ja duhet të plotësojë këto kushte: • Arsim i mesëm (Preferohet arsim i lartë). • Të ketë eksperiencë pune. • Të njohë programet bazë të kompjuterit. • Të ketë aftësi shumë të mira drejtuese si edhe të ketë shpirtin e leader-it në vendimarrje. • Të njohë dhe flasë gjuhën angleze. • Preferohet mosha 30-45 vjec/e. • Të njohë mirë shtrirjen territoriale të Tiranës. Dergoni CV ne: coffeeclubtr@yahoo.com

Botuar më 18/10/2019
e kenaqshme

TEKNIK Shoqeria Coffee Club shpk Lavazza Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

EKSPRESI MASHKULL. Kualifikimet / Kërkesat: * Fizikisht i aftë për të mbajtur pesha. * Të ketë mbaruar minimalisht shkollën e mesme;profesionale. * Të ketë eksperiencë pune (teknik ekspresi); Energjik, korrekt, bashkëpunues, i aftë për të punuar i pavarur dhe të ketë dëshirë për punë. * Me banim në Tiranë. * Të zoteroj patente shoferi. Dergoni CV ne: coffeeclubtr@yahoo.com

Botuar më 18/10/2019
e kenaqshme

AGJENT KOMPANIA GJERMANE PRO - AQUA ofron mundesi punesimi per te rinj dhe te reja qofshin çift ose shoke

Paga: * Rroge baze + Perqindje %. |

Part Time ose Full Time. Mjafton vetem te keni makinen tuaj, nje komunikim te mire dhe beheni pjese e KOMPANISE TONE. * Fitime te pakufizuara, bonuse javore dhe mujore! * Mosha 20 - 40 vjeç

Botuar më 18/10/2019
* Rroge baze + Perqindje %.

OPERATORE SHOQATE BAMIRESIE Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

SHOQATA KERKON TE PUNESOJE VAJZA NGA MOSHA 18-35 VJEC

Botuar më 17/10/2019
E kenaqshme

HR MANAGER Profesionisti Recruitment Agency on behalf of our Client, is looking for a highly motivated, Human Resources Generalist. In this role, you will proactively administrate the HR policies, procedures, and processes in support of the changing need

Paga: "a well- paid job" |

• A Bachelor's degree in Human Resources Management, Business Administration or related.• 3 years’ experience in HR functions such as: Recruitment, training, compensation, employee relation, performance management, etc.• Ability to handle projects with multiple departments regarding a wide variety of HR topics.• Maintain a high level of integrity, confidentiality, and professionalism.• Excellent organizational skills.• Proficient in MS Office and HRIS systems is a plus. • Must be fluent in English., hr responsibilities:• recruiting and staffing logistics.• employee orientation, development, and training.• employees file maintenance and documentation. process employee information and status updates in a timely manner in hris system as well as the leave tracking report.• organizational and space planning.• performance management and improvement systems.• time keeping and benefits administration.• other duties as assigned., if you have the qualifications listed above, we would love to hear from you. send your cv by specifying the job title at:

Botuar më 17/10/2019
"a well- paid job"

LAVAZHIER Kerkohet Kërkon të punësojë

Paga: 1200 leke/ 8 ore |

Me eksperience pune, Adresa: Prane gjimnazit Qemal Stafa, rr. "Durresit"

Botuar më 17/10/2019
1200 leke/ 8 ore

AGJENT SHITJESH KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: baze + %, shume e kenaqshme |

Dere me dere, per Tiranen dhe rrethet, me patente B dhe C, CHAP. Prioritet kane personat me eksperience pune ne kete fushe, Tiranë

Botuar më 17/10/2019
baze + %, shume e kenaqshme

Kompani Private Kërkon të punësojë Menaxher shitjesh

- MENAXHER MARKETINGU. * KOMPANIA JONE OFRON PAGE BAZE + PERQINDJE (%), Adresa: Per me teper lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 17/10/2019

PUNONJES Kompania Iconize Albania Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e pjesshme | Paga: e kenaqshme |

Te kete eksperience ne data entry dhe wordpress, personat e interesuar te dergojne cv ne adresen e emailit

Botuar më 16/10/2019
e kenaqshme
)