Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Kerkohen Menaxher

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Publiciteti, marketingu dhe komunikimi
Kerkohen, menaxher
Përshkrim

SHITJESH NE TERREN (DJEM DHE VAJZA) PER TIRANE DHE RRETHE. KUSHT KRYESOR: TE DISPONOJNE VETURE PERSONALE. KOMPANIA JONE OFRON FITIME SHUME TE LARTA, Adresa: Per me teper lutemi kontaktoni ne:


Botuar më 23/03/2019

Telefon