Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

FIRME PRESTIGJOZE per nevoja te zgjerimit te aktivitetit te saj Kërkon të punësojë Mekanik

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Publiciteti, marketingu dhe komunikimi
Firme prestigjoze per nevoja te zgjerimit te aktivitetit te saj, mekanik
Përshkrim

Te kene minimumi 5 vjet eksperience pune. Fusha ku do te punohet eshte Mirmebajtje. Paga 50.000 Leke. Personat e interesuar te telefonojne ne nr nga ora 08.00-16.00


Botuar më 11/07/2019

Telefon
Email