Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Ambasada e Republikës Popullore të Kinës në Tiranë kërkon të punësojë një Punetor

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime ndihmëse të mbikqyrjes, mirëmbajtjes dhe pastrimit
Ambasada e republikës popullore të kinës në tiranë kërkon të punësojë një, punetor
Përshkrim

Me kohë të plotë, për t’u kujdesur për gjelbërimin dhe për pastrimin e mjedisit, i cili duhet të plotësojë kushtet e mëposhtme: •Të jetë deri në 40 vjeç; •Të jetë banues në Tiranë; •Të jetë në gjendje të mirë shëndetësore; •Të ketë përvojë të mëparshme pune si kopshtar; •Të ketë certifikatë profesionale kopshtari; •Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe njohuri të gjuhës angleze. Për të aplikuar, dërgoni një CV me foto në adresën e email-it


Botuar më 22/07/2019

Email