Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET OSE JEPET ME QERA GOMISTERI DHE SERVIS

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Paisje servisi makinash
Shitet ose jepet me qera gomisteri dhe servis
Përshkrim

Shitet ose jepet me qera aktiviteti, Tek tregu elektrik prane xhamise


Botuar më 11/01/2019

Telefon