Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET MJALT 100 %NATYRAL I PROVUAR NE LABORATORE TE NDRYSHEM PRIVAT DHE SHTETOR NGA VET KLIENTET

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Linja prodhim-perpunimi
Shitet mjalt 100 %natyral i provuar ne laboratore te ndryshem privat dhe shtetor nga vet klientet
Përshkrim

SHITET ME VAZO, 1 KG DHE BIDON 2 KG PRODHUAR NE SKRAPAR, KONTAKTI ME VET PRODHUESIN


Botuar më 16/01/2022

Telefon
)