Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITEN PAISJET E NJE BAR KAFE, KORLLTUQE, KARRIKE, TAVOLINA, BANAK, FRIGORIFER, TV, SISTEM AUDIO,

Përshkrim

BOKSE, 2 PROJEKTOR DHE SHUME PAISJE TE TJERA., ADRESA: BULEVARDI ZOGU I

Karakteristika
Biznesi, Shitje, Paisje lokalesh
Shiten paisjet e nje bar kafe, korlltuqe, karrike, tavolina, banak, frigorifer, tv, sistem audio,

Botuar më 16/05/2018

Telefon
Email