Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

LINJE PAKETIMI CAJ DHE BIME MEDICINALE NE BUSTINE

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Linja prodhim-perpunimi
Linje paketimi caj dhe bime medicinale ne bustine, 16.000 euro
Përshkrim

Gjendja: shume e mire, Makineri paketim caj dhe bim medicinale ne bustine dhe materiale shtes, + 2 mullinj Italian me 4 krera, dimension grirjeje, Kombinat Tirane

16.000,00 euro

Botuar më 12/06/2019

Telefon
Email