Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KALDAJE PER QUMESHT DHE NGROHJE

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Makineri industriale
Kaldaje per qumesht dhe ngrohje, 15.000 euro
Përshkrim

Gjendja: shume e mire, Kaldaje per ngrohjen e qumeshtit ne baxho Gjithashtu perdoret edhe per sistem ngrohjeje neper kopeshte,shkolla dhe neper fabrika. Ne gjendje shume te mire, Lushnje

15.000,00 euro

Botuar më 12/06/2019

Telefon