Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

ZYRE PER QIRA TE KOMUNA E PARISIT!

Gjendja: shume e mire, Zona e Komunes Parisit eshte nje nga zonat me te preferuara persa i perket zhvillimit te biznesit, kjo per shkak te aksesit te menjehershem qe kjo zone ka me rruget kryesore

Botuar më 06/12/2022
1.600,00 euro

ZYRE PER QIRA TE KOMUNA E PARISIT!

Gjendja: shume e mire, Zona e Komunes Parisit eshte nje nga zonat me te preferuara persa i perket zhvillimit te biznesit, kjo per shkak te aksesit te menjehershem qe kjo zone ka me rruget kryesore

Botuar më 06/12/2022
1.600,00 euro

RFAT ZYRE

Gjendja: shume e mire, metalike, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 05/12/2022
13.000 leke

TAVOLINE ZYRE

Gjendja: shume e mire, kendore ngj kafe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 05/12/2022
13.000 leke

TAVOLINE ZYRE

Gjendja: shume e mire, ngjyre kafe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 05/12/2022
7.000 leke

RAFT MTALIK

Gjendja: shume e mire, ngjgri, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 05/12/2022
4.500 leke

SHITET BIZNESI - TE PALLATET AGIMI ID: BILLION2328

Biznesi ka funksionuar si dyqan bizhuterish "hand-made".Eshte i arreduar ne menyre bashkekohore dhe moderne. Ka siperfaqe 40 m2, ka nje hapsire open space, nje depo dhe nje tualet, Ambienti ka rafte druri, punime me gips, sistem ndricimi, sistem sigurie. Per me shume informacione ose per nje vizite ne prone tel.+355692033500

Botuar më 05/12/2022
6.700,00 euro

ZYRE PER QIRA TE KOMUNA E PARISIT!

Gjendja: shume e mire, Zona e Komunes Parisit eshte nje nga zonat me te preferuara persa i perket zhvillimit te biznesit, kjo per shkak te aksesit te menjehershem qe kjo zone ka me rruget kryesore

Botuar më 05/12/2022
1.600,00 euro

SHITET BIZNESI - TE PALLATET AGIMI ID: BILLION2328

Biznesi ka funksionuar si dyqan bizhuterish "hand-made".Eshte i arreduar ne menyre bashkekohore dhe moderne. Ka siperfaqe 40 m2, ka nje hapsire open space, nje depo dhe nje tualet, Ambienti ka rafte druri, punime me gips, sistem ndricimi, sistem sigurie. Per me shume informacione ose per nje vizite ne prone tel.+355692033500

Botuar më 05/12/2022
6.700,00 euro

ZYRE PER QIRA TE KOMUNA E PARISIT!

Gjendja: shume e mire, Zona e Komunes Parisit eshte nje nga zonat me te preferuara persa i perket zhvillimit te biznesit, kjo per shkak te aksesit te menjehershem qe kjo zone ka me rruget kryesore

Botuar më 03/12/2022
1.600,00 euro
)