Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET KOMPJUTER

gjendja: E mire | Tiranë | 55 Euro

HP, Shitet kompjuter HPDual core4 Gb ram240Gb HddInstaluar windows 7 dhe office 2013Ekran, tastierë, mouse, Rruga e Durrësit

Botuar më 31/01/2023
55,00 euro
)