Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KERKOJ TE PUNESOHEM SI BABYSITTER

Me eksperience pune, e disponueshme ne cdo ore, Tirane, qender

Botuar me 19/10/2018

KERKOJ TE PUNESOHEM

(Babysitter) si kujdestare per femije. Jam 45 vjece. Me eksperience pune si edukatore. Orari i mbasdites pas ores 16:00, Tirane

Botuar me 16/10/2018

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si Baby Sitter. Kam eksperience pune jashte shtetit

Botuar me 15/10/2018

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si baby sitter disponibel per 24 ore per Shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe ne vende te tjera, jam me ekperience pune

Botuar me 15/10/2018