Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

OFROHET KURS PER GJUHEN GREKE DHE ANGLISHT! KURS PER MESIMIN E GREQISHTES SE RE, ME BAZE ETIMOLOGJINE NGA GREQISHTJA E LASHTE, INTONACIONIN DHE FONETIKEN.

Kurs per gjuhen Angleze per femije dhe fillestare. Ofrohet metodikë pune e re, kam eksperience pune shume vjeçare. Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 20/05/2018

KURSE NE MATEMATIKE

Ofroj kurse ne lenden e Matematikes per klasen 10-12-te dhe per studentet ne universitet

Botuar më 18/05/2018

KURSE NE MATEMATIKE DHE FIZIKE

Ofroj kurse ne lenden e Matematikes per klasen 6-12-te dhe ne lenden e Fizikes per klasat 6-12-te dhe per studentet ne universitet

Botuar më 16/05/2018