Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KERKOHET NJE MESUESE PER TE PUNUAR ME DY FEMIJE TE MOSHES 8 DHE 10 VJEC.

Me eksperience pune ne ciklin e ulet. Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze dhe kompjuterike. E interesuara do te punoje ne shtepine e saj ose te femijes. Ofrohet pagese e mir, Adresa: Tek Kopshti Botanik. Preferohet me banim rreth zones. Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 19/11/2019

KERKOHET NJE MESUESE PER TE PUNUAR ME DY FEMIJE TE MOSHES 8 DHE 10 VJEÇ.

Me eksperience pune ne ciklin e ulet. Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze dhe kompjuterike., E interesuara do te punoje ne shtepine e saj ose te femijes. Ofrohet pagese e mire. Adresa: Tek Kopshti Botanik. Preferohet me banim rreth zones.

Botuar më 11/11/2019
)