Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

REALIZOJ KORREKTIME DHE REDAKTIME

Te shkrimeve te ndryshme si: Detyra kursi, diplome, libra, etj. Per me teper info. lutemi kontaktoni ne:

Botuar me 12/11/2018

OFROJ KURSE KIMIE,

Per shkolla te mesme dhe te larta, analitike, e pergjithshme ose organike, Te interesuarit te dergojne Sms ne:

Botuar me 08/11/2018