Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

WORDPRESS DEVELOPER

We are looking for an enthusiastic, creative and motivated WordPress developer for our team in Albania., You are a true professional and you love to build the very best, fastest, most beautiful custom WordPress websites. Give yourself a chance , join us .

Botuar më 26/03/2020
50.000 leke/muaj

SHITEN PRODUKTE BIMORE PER SEMUNDJE TE NDRYSHME SI: PROSTATA, DIABETI, PSORIAZA E SHUME SEMUNDJE TE TJERA.

Ofrojme cmime shumice dhe pakice. Produktet jua sjellim dhe ne adresen tuaj FALAS! Na ndiqni ne website: mbretereshaeshendetit.al dhe ne Fb: Alb Bio, Rruga 5 Maji, prane Medreses

Botuar më 25/03/2020

ÇERTIFIKATE! KURSE TRAJNIMI RECEPSIONIST PER KLINIKE DENTARE DHE MJEKSORE!

Duke e shoqeruar me njohuri dhe praktike te punimeve ne Klinike Dentare dhe Mjeksore. E miratuar nga Ministria e Punes dhe Çeshtjeve Sociale. Kursi zgjat 3 muaj

Botuar më 23/03/2020
390,00 euro
)