Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

ETAZHER TV

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 22.400 Leke

Me biblioteke material druri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 30/05/2020
22.400 leke

RAFT ETAZHER

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 3.000 Leke

Me konstrukt metalik dhe kashte, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 29/05/2020
3.000 leke

RAFT ETAZHER

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 3.000 Leke

Me konstrukt metalik dhe kashte, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 29/05/2020
3.000 leke

RAFT ETAZHER

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 3.000 Leke

Me konstrukt metalik dhe kashte, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 26/05/2020
3.000 leke

RAFT ETAZHER

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 3.000 Leke

Me konstrukt metalik dhe kashte, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 26/05/2020
3.000 leke

ETAZHER DRURI

gjendja: E re | Tiranë | 3.000 Leke

Ngjyre qershi , me 4 kembe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 26/05/2020
3.000 leke/cope

ETAZHER

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 3.000 Leke

Druri me rrota, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 26/05/2020
3.000 leke

MBAJTESE TELEVIZORI

gjendja: Shume e mire | 7.500 Leke

E bardhe , me suprine xhami e zeze, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulajeman Delvina", prane shkolles "Vasil shanto"

Botuar më 26/05/2020
7.500 leke

RECEPSION

gjendja: Shume e mire | 9.900 Leke

Me suprime mermeri, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulajeman Delvina", prane shkolles "Vasil shanto"

Botuar më 26/05/2020
9.900 leke

MINIBAR KENDOR

gjendja: Shume e mire | 14.990 Leke

Ngjyre qershie, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulajeman Delvina", prane shkolles "Vasil shanto"

Botuar më 26/05/2020
14.990 leke/cope
)