Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SOBE ME DRU

Tiranë | 15.000 Leke

E bardhe, me gize dhe furre

Botuar më 21/05/2020
15.000 leke

SOBE GATIMI

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 10.000 Leke

Me 2 vatra korenti dhe 2 vatra gazi, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi

Botuar më 19/05/2020
10.000 leke
)