Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

FSHESE KORENTI ROVUS

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 8.000 Leke

Me avull per larje, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 16/09/2019
8.000 leke

MIKSER KUZHINE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 2.000 Leke

Me 2 nivele shpejtesie dhe koke qe hiqet, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 11/09/2019
2.000 leke