logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 767888
8369121679065845716410851340_215875.jpg

MENAXHER Njoftime pune - Kompani Private Kërkon të punësojë

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

MENAXHER NJOFTIME PUNE - KOMPANI PRIVATE KËRKON TË PUNËSOJË

Me eksperience pune, Adresa: Rr. "5 Maji". Lutemi telefononi ne Viber ose Whap ne:

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED