logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 810777
no image

MENAXHER Menaxher Sanitaresh Sol Tropikal by Melia International Hotels Melia International Hotels eshte kompania lider ne fushen e hotelerise me nje rrjet prej 374 hotelesh te shperndare ne 40 shtete dhe 4 kontinente

Durres • Albania

1016

PËRSHKRIMI

MENAXHER MENAXHER SANITARESH SOL TROPIKAL BY MELIA INTERNATIONAL HOTELS MELIA INTERNATIONAL HOTELS ESHTE KOMPANIA LIDER NE FUSHEN E HOTELERISE ME NJE RRJET PREJ 374 HOTELESH TE SHPERNDARE NE 40 SHTETE DHE 4 KONTINENTE

Gjuhet e huaja: anglisht, 1. Kandidatet duhet te kene arsim te larte.2. Minimuni 1 vit pervoje pune ne kete pozicion pune.3. Njohuri te sherbimeve te pastrimit dhe nje game te furnizimeve dhe te sherbimeve te pastrimit., pervoje pune e meparshme, 1. monitoroni të gjitha operacionet e përditshme të departamentit të mirëmbajtjes, duke përfshirë pastërtinë e të gjitha dhomave dhe hapësirave publike çdo ditë2. drejtoni, punësoni dhe trajnoni stafin e mirëmbajtjes së hotelit për t'iu përmbajtur standardeve tona të larta të pastërtisë.3. mbikëqyrni buxhetin e departamentit të mirëmbajtjes së hotelit , bëni inventarin dhe sigurohuni që të ketë një gjendje të furnizimeve perkatese të pastrimit.4. dokumentoni zonat e pastruara dhe raportoni çdo çështje si dëmtimi i dhomës ose kërkesat për mirëmbajtje në zyrën e përparme.5. sigurohuni që të gjitha pajisjet e pastrimit të jenë në gjendjen e duhur të punës dhe bëni rregullime për riparime sipas nevojës, 1. mundesi per te marre pervoje pune ne nje ambient nderkombetar ne kushte shume te mira pune.2. page shume e mire, konkuruese per tregun.3. mundesi transferimi ne te gjitha rrjetet e melia.4. nje vakt ushqimor garantohet nga kompania., Adresa: Plepa, Durres, Durrës

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED