logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 759206
no image

BOJAXHI MOBILERIE AGI KONS SHPK AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Kompania po kërkon të zgjerojë stafin e saj, në pozicio

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

BOJAXHI MOBILERIE AGI KONS SHPK AGIKONS SH.P.K ËSHTË NJË NGA KOMPANITË LIDER NË FUSHËN E NDËRTIMIT NË SHQIPËRI, E CILA DALLOHET PËR STANDARDET DHE CILËSINË E PUNIMEVE ME ÇMIMET MË KONKURUESE NË TREG. KOMPANIA PO KËRKON TË ZGJEROJË STAFIN E SAJ, NË POZICIO

Kandidati duhet të ketë eksperiencë në lyerjen e materialeve mdf, mdf me rimeso dhe dru (kapakë kuzhinash, dollapësh etj). kandidati duhet të ketë eksperiencë në lyerjen e drurit me bojë uji. eksperienca e kërkuar , minimalisht 3 vite në këtë fushë., ë interesuarit janë të lutur të dërgojnë cv-në e tyre në [email protected], duke shënuar edhe pozicionin për të cilin aplikoni ose telefononi në numrin 068 40 52 085., Tiranë

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED