logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 1034576
430851711279700745402618882_565047.jpg

CONSULENTE INBOUND PER GJUHEN SPANJOLLE COVISIAN ALBANIA Për sedet tona në Tirane dhe Durrës, lehtësisht të arritshme nëpërmjet transportit publik, po kërkojmë konsulent/operatorë telefonik për shërbim klienti bankar.

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

CONSULENTE INBOUND PER GJUHEN SPANJOLLE COVISIAN ALBANIA PËR SEDET TONA NË TIRANE DHE DURRËS, LEHTËSISHT TË ARRITSHME NËPËRMJET TRANSPORTIT PUBLIK, PO KËRKOJMË KONSULENT/OPERATORË TELEFONIK PËR SHËRBIM KLIENTI BANKAR.

Kriteret që cdo kandidat duhet të plotësoj janë:Zotërim shumë të mirë të gjuhës Spanjolle (të folur dhe të shkruar)Zotërim të një gjuhe të dytë (Italisht/ Anglisht/ Frengjisht/ Gjermanisht)Të ketë njohuri të mira informatike!Të jetë komunikues dhe bashkëpunues në grup!, pagesë orare ndër më të lartat në sektor;formazioni i paguar dhe update-ime të vazhdueshme;kushte shumë të mira pune, ambjent dinamik dhe motivues;shtesa mbi pagesën orare për orët e darkës, festat dhe orët extra;kontratë pune me kohë të pacaktuar dhe në përputhje me legjislacionin shqiptar;bonus mirëseardhje 20.000 lekë netto;bonus për cdo mik/mikeshë që sjell me vete, 5000 lekë netto;sede e re dhe me kushte bashkëkohore, lehtësisht e arritshme me mjetet e transportit publik;distributor pijesh e snack;sallë ngrenjeje;, Tiranë

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED