logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 1044933
6632951712838698323440384355_44244.jpg

STAF Njoftime pune - Manna Shpk ne qender te Tiranes, kerkon per Restorantet e saj! * Zgarist. * Picier. * Punetor Fast/Foodi. * Kasiere. * Sanitare. * Pjatalarese. * Punetor Salle.

T • Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

STAF NJOFTIME PUNE - MANNA SHPK NE QENDER TE TIRANES, KERKON PER RESTORANTET E SAJ! * ZGARIST. * PICIER. * PUNETOR FAST/FOODI. * KASIERE. * SANITARE. * PJATALARESE. * PUNETOR SALLE.

* Zgarist. - Paga: 80.000 leke. * Picier: - Paga: 70.000 leke. Punetor Fast/Foodi. - Paga: 50.000 leke. * Kasiere. - Paga: 45.000 leke. * Sanitare, puna vetem Turni I. - Paga: 45.000 leke. * Pjatalarese. - Paga: 50.000 leke. * Punetor Salle, pa eksperience pune. - Paga: 40.000 leke, Adresa: Tek 9-kateshet, tek stacioni autobusit.

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

Njoftime pune

Publikuar më 02/04/2024

Kontakto njoftuesin

Shiko numrin