logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 766781
7920131678963662877984428102_436350.jpg

PJATALARESE NJOFTIME PUNE - RESTORANT PAGUS Kërkon të punësojë

Tirana, Tirana County, Albania • Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

PJATALARESE NJOFTIME PUNE - RESTORANT PAGUS KËRKON TË PUNËSOJË

Me dhe pa eksperience pune, kushte te mira pune, Adresa: Bllok, rr "Perlat Rexhepi", Tiranë

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED