logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 985204
690859170712683474303580084_592649.png

MENAXHER Punë Tirana Kerkon te punesoje nje person qe duhet te menaxhoje mire proceset e punes ne kete ferme.Mirembajtes Ferme Kushtet;Te jete i paisur me patente te klasit B/Ofrohet;Pagese e kenaqeshme

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

MENAXHER PUNË TIRANA KERKON TE PUNESOJE NJE PERSON QE DUHET TE MENAXHOJE MIRE PROCESET E PUNES NE KETE FERME.MIREMBAJTES FERME KUSHTET;TE JETE I PAISUR ME PATENTE TE KLASIT B/OFROHET;PAGESE E KENAQESHME

Pa pages per aplikantet/punetirana.com/whatsapp: 0696630282/[email protected]/na ndiqni ne rrjetet tona sociale instagram facebook tiktok pune tirana

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED