Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

OPERATORE Subjekti Ideal Hidrosanitare Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

(Operatore shitje) femer me karakteristikat e meposhteme: 1)Te jete diblomuar ne Degen Informatik ose Menaxhere Marketingu 2)Te ket njohuri ne perdorim te rrjeteve sociale dhe aftesi te mira komunikuese 3)Te jet njohese e gjuhes Angleze 4)Te kete eksperienca te meparshme si operatore shitje, te interesuarit te kontaktojne ne nr ose te paraqiten tek ideal hidrosanitare, Adresa: Rruga Pavaresia, Mbas Casa Italias, Tiranë

Botuar më 26/02/2020
e kenaqshme

PUNONJES/E Kerkohen

Paga: e kenaqshme |

Per prodhim xhami ne fabrike. Kushte te mira pune., Adresa: Rr. "Myslym Keta"

Botuar më 25/02/2020
e kenaqshme

SALDATOR MET ENGENEERING Kërkon të punësojë

Paga: Pagese e kenaqshme |

Ofrohen kushte shumë të mira pune

Botuar më 24/02/2020
Pagese e kenaqshme

MARANGOZ MET ENGENEERING Kërkon të punësojë

Paga: Pagese e kenaqshme |

Ofrohen kushte shumë të mira pune

Botuar më 24/02/2020
Pagese e kenaqshme

PUNETOR MET ENGENEERING Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e mire |

Per repartin e plastikes. Kushte shume te mira pune

Botuar më 24/02/2020
Ofrohet pagese e mire

SALDATOR MET ENGENEERING Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e mire |

Kushte shume te mira pune

Botuar më 24/02/2020
Ofrohet pagese e mire

MARANGOZ MET ENGENEERING Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e mire |

Kushte shume te mira pune

Botuar më 24/02/2020
Ofrohet pagese e mire

PUNETOR Agikons Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page e kenaqshme |

Dhe specialist ndertimi, kushte shume te mira pune

Botuar më 24/02/2020
Ofrohet page e kenaqshme

PUNETOR Agikons Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e mire |

Specialist në ndërtim, Ofrohen kushte shumë të mira pune dhe pagese.

Botuar më 24/02/2020
Ofrohet pagese e mire
)