Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SHTEPI ME QERA MISTO MAME

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 20.000 Leke

Jepet SHTEPI me QERA MISTO Mame, 20000.00 Leke/Muaj 1+1ballkon, korridor dhe e mobiluar, Rruga "Andi Buazeni', MISTO Mame, Tirane

Botuar më 21/11/2020
20.000 leke

TAVOLINE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 4.900 Leke

Metalike me syprine mermeri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/11/2020
4.900 leke

BIBLIOTEKE KENDORE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 3.200 Leke

Me kapak bojeqielli, material melamine, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/11/2020
3.200 leke

PEME DEKORATIVE

gjendja: E mire | Tiranë | 3.800 Leke

Me lule te bardha, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/11/2020
3.800 leke

PASQYRE PER WC

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 4.500 Leke

E punuar me pllaka mozaiku, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/11/2020
4.500 leke

RAFT ETAZHER

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 3.000 Leke

Me konstrukt metalik dhe kashte, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/11/2020
3.000 leke

TAVOLINE NGRENIE

gjendja: E re | Tiranë | 38.500 Leke

Me 6 karrige druri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/11/2020
38.500 leke

PANORAME

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 1.200 Leke

Lule me kornize, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/11/2020
1.200 leke

KOLLTUK 2SH

gjendja: E re | Tiranë | 16.000 Leke

Cope ngjyre e kuqe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/11/2020
16.000 leke

MBAJTESE KEPUCESH

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 12.500 Leke

Me 6 kanata, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/11/2020
12.500 leke
)