Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Parukeri Kërkon të punësojë Parukiere

Me eksperience pune. Mosha deri ne 35 vjeç, Adresa: Fresku

Botuar me 19/10/2018

Klinika Komuna e Parisit Kërkon të punësojë Farmacist/e

Kontrata: Kohe e plote |

Grupi yne i perbere nga nje rrjet farmcasih ne Tirane, kerkon te punesoj tre farmacist/e me kohe te plote. Ofrohen kushte shume te mira pune dhe nje ambjent profesinal me mundesi zhvillimi ne karriere.Duke qene nje grup i strukturuar dhe me eksperience, njekohesisht ne rritje te vazhdueshme, mundesite e zhvillimit dhe bashkepunimit jane te shumta.Te gjithe personat e interesuar, te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë

Botuar me 19/10/2018

Eline paraqet pozicion te ri pune ne promovimin e produkteve te saj kozmetike tek mjeket dhe farmacistet. Perfaqesues

Kandidatja duhet te plotesoj kushtet e meposhtme:* Te kete mbaruar studimet e larta (preferohet: farmaci, biologji, histori, filologji, shkenca sociale etj). * Mosha nen 30 vjeç. * Njohuri te mira rreth gjuhes angleze. Te interesuarat te dergojne CV-te ne adresen: dolorezabarjamaj@hotmail.com

Botuar me 19/10/2018

Farmaci BLLOKU Kërkon të punësojë Farmaciste

Kandidatja duhet te plotesoj kushtet e meposhtme:* Te jete anetere e Urdherit te Farmacistit* Mosha nen 40 vjeç* Eksperience te meparshme pune* Njohuri te mira rreth gjuhes anglezeTe interesuarat te dergojne CV-te ne adresen: sales_farmaciblloku@hotmail.com, Adresa: Fier

Botuar me 19/10/2018

Depo Farmaceutike "Bylis Pharma" me vendndodhje ne Fier Kërkon të punësojë Farmaciste

Kushtet e meposhtme:*Te jete anetere e Urdherit te Farmacistit* Mosha nen 40 vjeç* Eksperience te meparshme pune* Njohuri te mira rreth gjuhes anglezeTe interesuarat te dergojne CV-te ne: logistics.bylispharma@hotmail.com

Botuar me 19/10/2018

Kompania IRIS COZMETIC sh.p.k. ne kuader te zgjerimit jane hapur pozicionet te reja si Kërkon të punësojë Agjente

/ Menaxhere Shitjesh. Kerkohet eksperience pune ne keto pozicione. Aplikoni me CV ne zyrat e Iris Cosmetic, Tiranë, Adresa: Autostrada TR-DR , Km 1, prane vodafone

Botuar me 17/10/2018

G-STUDIO Kërkon të punësojë Parukiere

Me eksperience pune. Mosha 19- 35 vjec. Te interesuarat te kontaktojne ne nr, Tiranë, Adresa: Rruga "Nikolla Tupe", ne ish-Bllok

Botuar me 17/10/2018