Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SANITARE Oferte pune nga TUTTESTETICA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune., Adresa: Ish Blloku, mbrapa librit Universitar, rr. “Nikolla Tupe” nr. 2

Botuar më 27/09/2021
e kenaqshme

NDIHMES PARUKIERE Oferte pune nga PARUKERI "VASI-DONA" Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Don Bosko", pallati Vodafonit Nr. 9, Tiranë

Botuar më 27/09/2021
e kenaqshme

PARUKIERE Oferte pune nga PARUKERI "VASI-DONA" Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Don Bosko", pallati Vodafonit Nr. 9, Tiranë

Botuar më 27/09/2021
e kenaqshme

AGJENT SHITJESH Oferte pune nga Kompania Vinipharma Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Të ketë eksperienc pune! Dërgoni CV në adresën tonë të e-mail:

Botuar më 27/09/2021
e kenaqshme

SHITESE Fashion & Perfumery Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme + % |

Kontato ne: 0672066610. kriteret: mosha 30 - 45 vjeç. te jete familjare dhe korrekte ne pune. orari punes: 06:30 – 14:30, Adresa: Tregu Medresese

Botuar më 27/09/2021
e kenaqshme + %

MASAZHATORE Njoftime pune - masazhe smart Kërkon të punësojë

Paga: baze+perqindje+sugurime |

Me ose pa eksperience pune, kushte te mira pune, Adresa: Pazari i ri, Rr.Luigj Gurakuqi

Botuar më 26/09/2021
baze+perqindje+sugurime

PERFAQESUES MJEKSOR Njoftime pune Farmatech shpk me seli ne Tirane, distributor eskluziv i markave me te njohura ne fushen e farmacise si Lierac, Phyto, Jowae, Curasept, Curaprox Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE MIRA |

Kandidati/ja duhet te plotesoje kushtet e meposhtme: • Te kete arsim te larte. • Te zoteroje patente te grupit B. • Te kete aftesi shume te mira ne komunikim dhe prezantim produktesh. • Te jete ambicioz/e. . Te jete e afte te punoje ne grup. Preferohet qe kandidati/ja te kete eksperience pune ne kete profil. Ofrohet page fikse plus bonuse mbi shitjet. Personat e interesuar të dërgojnë CV ne [email protected]

Botuar më 26/09/2021
OFROHEN PAGA TE MIRA

FARMACIST/E Njoftime pune Farmatech shpk Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE MIRA |

Me provim shteti. Pozicione te lira ne farmaci me orar te plote dhe turne te alternuara. Kontrate e rregullt pune sipas kodit ne fuqi dhe paga e kenaqshme. Na dergoni CV ne adresen: [email protected]

Botuar më 26/09/2021
OFROHEN PAGA TE MIRA

ESTETISTE MUNDESI PUNE - VELVET BEAUTY&SPA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

/ INFERMIERE. Te jete e specializuar per Lazer Hair dhe trajtime fytyre. Te jete bashkepunuese dhe korrekte ne pune, te kete eksperience pune mbi 1 vit, mosha mbi 25 vjece, personat e interesuar te dergojne cv-ne ne adresen e emailit, Adresa: Rr. Kavajes. midis qendres Condor dhe Globe

Botuar më 24/09/2021
e kenaqshme
)